Er zijn een groot aantal restaurants te vinden in Ootmarsum, elk met hun eigen specialiteiten. Om de keuze voor jou makkelijker te maken hebben we hieronder de restaurants op een rijtje gezet. 

De Bistro Ootmarsum

Een Franse Bistro die dagverse producten, seizoensgerechten en streekproducten op het menu heeft staan. Een uitgebreid diner in het sfeervolle restaurant of buiten op het terras is hier mogelijk. 

Gasterij Oatmössche

Een restaurant en trouwlocatie waar zowel lunch als diner gegeten kan worden op het mooie en historische Commanderieplein. 

De Pastorie

Geniet van lunch of diner bij dit restaurant met Nederlandse en Europese keuken. Visliefhebber? Probeer dan absoluut de visgerechten op de kaart. 

Restaurant ‘t Pläske

Een betaalbaar en gezellig restaurant waar je terecht kunt voor een kopje koffie met gebak, lunch of een uitgebreid diner. 

Grand Café De Wal

Lunchen, dineren of borrelen is mogelijk bij Grand Café De Wal. Hier hebben ze aandacht voor pure Twentse producten en is er een uitgebreide wijn- en bierkaart te vinden. 

Via Grande

Voor Italiaanse gerechten, zoals onder andere pizza’s en pasta’s, ben je bij Via Grande aan het juiste adres. Of je nu Italiaans wilt eten als lunch of als diner, Via Grande is een uitstekende keuze. 

La Cipolla

Een Italiaans restaurant dat zoveel mogelijk streekproducten uit Twente gebruikt is La Cipolla. Verschillende Italiaanse gerechten kunnen in het restaurant besteld worden. 

Hotel Restaurant Van der Maas

Bij Restaurant Van der Maas kun je genieten van een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Je kunt genieten van het mooie Ootmarsum buiten op het terras of binnen zitten met zicht op de Nachtwacht. 

Kloosterkeuken

Bij de Kloosterkeuken is het mogelijk om een drie-gangen-menu samen te stellen uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment van gerechten. Ook is er de mogelijkheid om de gerechten los te bestellen. Naast een uitgebreid diner ben je hier ook aan het adres voor een ruim assortiment van bijpassende wijnen. 

Restaurant de Rozenstruik

Restaurant de Rozenstruik is een modern a la carte restaurant, maar biedt ook verrassingsdiners op reservering. Wijn of whiskey liefhebber? Om de smaakbeleving compleet te maken adviseren zij hierin graag.

De Postelhoek

Lunchen, dineren of borrelen op het terras? De Postelhoek is een laagdrempelig en gemoedelijk restaurant. Er worden gerechten geserveerd met kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

Parkhotel de Wiemsel – Restaurant de Wanne

Bij Restaurant de Wanne in Parkhotel de Wiemsel kun je terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet en kleine lunchgerechten. Ook kan de dag er afgesloten worden met een uitgebreid diner of eventueel een romantisch Candle Light Dinner. Bij mooi weer kun je hiervan genieten op het prachtige parkterras.

Restaurant De Lange Muur

Het Chinese en Indische restaurant De Lange Muur is de plek voor verschillende Oosterse specialiteiten. Het is mogelijk om hier in het restaurant te eten, maar uiteraard kan er ook afgehaald worden.