Stadscafé in den Guldene Crone

Stadscafé in den Guldene Crone is gelegen in het hartje van Ootmarsum. Voor koffie met iets lekkers, lunch of een plate-service ben je hier aan het juiste adres. In de avond kun je genieten van een ruim assortiment aan dranken en snacks.

’n Deurloop

Café ’n Deurloop is een gezellige bar waar je terecht kunt voor een drankje en lekkere snacks. Op mooie dagen kun je genieten van het zonnetje op het stijlvolle buitenterras.

Café-Cafetaria De Poort

Café-Cafetaria De Poort is een sfeervol bruin café om gezellig een drankje te drinken en verschillende snacks te nuttigen. Met een uitgebreid assortiment speciaalbieren is dit een uitgelezen plek om te ontspannen en genieten in het centrum.

Café Cafetaria de Mors

Voor lekkere snacks, een biertje en andere dranken kun je terecht bij Café Cafetaria de Mors. Deze Café-Cafetaria is te vinden aan de rand van Ootmarsum net buiten het stadscentrum.

Eetcafé Pizzeria Aleandro

Eetcafé Pizzeria Aleandro heeft een ruim aanbod pizza’s, pasta’s en schotels. Je hebt hier de mogelijkheid om in het eetcafé te eten, maar ook afhalen is hier mogelijk.