Brasserie Rien Schulten

Toe aan een kopje koffie met lekkernijen, luxe belegde broodjes of een uitgebreide brunch of lunch? Bij Brasserie Rien Schulten ben je van harte welkom.

‘t Bakhoes

Een luxe lunchroom en restaurant waar de Twentse nuchterheid op een eerlijke manier wordt geserveerd. Voor verse producten voor een lunch, eenvoudige snack of avondmaaltijd ben je hier aan het juiste adres.

Engels’ Tuin

In het stadspark Engels’ Tuin ligt het historisch theehuis genaamd Engels’ Tuin. Je kunt hier terecht voor seizoensgebonden maaltijden gemaakt van voornamelijk regionale- en biologische producten.

Het IJsatelier Ootmarsum

Het gezellige en klassiek ingerichte IJs Atelier is het adres voor ambachtelijk schepijs, koffie, thee, gebak en andere lekkernijen. Van High Tea’s en Afternoon Tea’s kunnen in de betoverende raadzaal worden genoten.

Pieck Fijn Patisserie

Het kleine nostalgische winkeltje Pieck Fijn Patisserie is perfect voor een lekkere kop koffie, thee of chocolademelk met verse zelfgemaakte taarten en lekkernijen. Ook kun je hier een high tea reserveren of een workshop op maat volgen.